Search

Cand m-am indragostit de design interior


Dragilor mi-a fost atat de dor sa va scriu ca de abea asteptam sa termin magazinul online si sa atasez blogul :) Sper ca si voua v-a fost dor de cuvintele mele....:)) hai ca ma apuca rasul cand scriu asta, de parca nu aveti voi destule pe cap. Stiu ca va aduceam doar putina delectare si inspiratie, dar pentru mine este de ajuns :).


Mi-am dorit mult sa am propiul magazin de mobilier si decorariuni interioare. Visul meu era de o adevarata experienta....., asa ..... sa veniti la mine in show room, sa imi povestiti ce va doriti de la caminul vostru, sa stam la o cafea, sa vad la ce va sclipeste ochiul, sa va cunosc stilul, si sa va ofer ce va trebuie sa aveti o casa frumoasa, asa cum imi place si mie sa am.... Dar mai am mult pana acolo.... credit nu am reusit sa iau de la banca pentru ca nu cred in astfel de business, cica nu pot masura in statistica.... Fondurile start-up sunt mai mult pentru IT, iar la design nu s-au mai dat in Bucuresti.... asa ca am strans cat am putut si am ales sa plec pe online, si poate cu ajutorul si sustinerea voastra sa ajung la ziua cand am sa va primesc cu sampanie in magazin :)) Ce frumos suna.....parca si il vad.


Cand m-am gandit la aceasta idee, imi aduceam aminte de cand aveam casa goala si imi doream sa o amenajez, dar nu stiam ce stil imi doresc, ce mi se potriveste, ce sa aleg, ce culoare.... Of, asa aveam nevoie de ajutor atunci, si nu aveam posibilitatea de a angaja un designer....nici nu erau asa populari pe atunci. Vorbim de acum 13 ani...Oau...acum realizez cat au trecut.

Prima oara cand mi-am dat seama ce este pentru mine designul interior este atunci cand sotul meu mi-a atras atentia ca imi lucesc ochii cand vorbesc de acest subiect. Si asa este, nu ma pot abtine. Nu este zi in care nu am legatura cu designul, este relaxarea, si pasiunea mea,este lucrul pe care il fac fara sa simt oboseala,fara de care simt ca ma sting creativ daca nu schimb macar o camera la o perioada :)))) Intrebati pe oricine ma cunoaste :))) Sunt 7 ani de cand am descoperit pasiunea pentru design, 7 ani de cand invat in continuu, de cand am cunoscut oameni minunati. Asa ca din dorinta de a oferi sustinere acelor ce mai au indoieli in ceea ce isi doresc in spatiul lor, sau cauta altceva, cauta sa fie ei, sa fie altfel, am creat aceasta idee,acest vis, care incepe azi de la un magazin online al unei femei indragostite de design interior.


Intrati aici pentru a vizualiza produsele alease special pentru voi !


Intrati aici pentru a vizualiza produsul din imaginea de mai sus.


Viseaza, Creeaza, Inspira!
Foto : galerie personala, pinterest.com
15 views

Contact:

email: criador.decor@gmail.com

Tel : 0724 05 37 47

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Pinterest Clean

Created with Wix.com