Despre 

Buna ! Sunt Cristina Pop, decorator din pasiune, si iubesc sa aduc bucurie,frumusete si confort in casele oamenilor. Nimic nu schimba mai repede energia si functionalitatea unui spatiu decat un decor nou.

 

Ideilecristinei.ro a luat nastere din dorinta mea, de a impartasii pasiunea pentru amenajari interioare, pentru decorul si atmosfera minunata ce poate fi creata cu ajutorul obiectelor, culorilor si materialelor. 

Am inteles cu anii cat impact si cata importanta poate avea crearea unui spatiu frumos, echilibrat, confortabil si primitor, precum si alegerea corecta a obiectelor.

Astfel am ales sa ma implic personal in alegerea unor piese de mobilier, iluminat si decor ce pot fi integrate intr-o amenajare si va pot imbogatii spatiu si bucura sufletul . Recunosc imi place sa Creez, sa Visez si sa Inspir ! 

 

TERMENI SI CONDITII 

 

ACHIZITIA PRODUSELOR

Ai gasit produsul pe care ti-l doreai? Perfect. Apasa butonul “Add to cart” , iar in partea dreapta va aparea lista cosului tau de cumparaturi, unde vei putea si modifica cantitatile produselor. Pentru a te intoarce pe site apasa sageata din stanga sus a listei si aceasta va disparea pentru a iti putea continua cumparaturile.

Duap ce ai terminat cumparturile apasa pe cosul de cumparaturi din dreapta sus sau pe “ View cart “ din lista de cumparaturi si mergi  la “ Ceckout”.

Completeaza datele de livrare daca nu ai cont deja, daca da atunci apasa “ log in” conecteaza-te la contul tau si datele vor fi completate automat. Daca vrei sa schimbi adresa si datele de livrare apasa “ Change”.

La rubrica Delivery Method va fi afisat timpul estimate si costul livrarii. Apoi apasa “ Place order “ si gata comanda ta este inregistrata si vei primi emailul de confirmare.

PLATA PRODUSELOR

Momentan folosim doar plata in sistem ramburs  ce se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

In curand vom introduce si plata prin card online.

Daca doresti sa efectuezi PLATA PRIN BANCA, transmite-ne un email la criador.decor@gmail.com sau contacteaza-ne la 0724053747 si iti vom trimite factura, urmanda a expedia comanda la confirmarea incasarii platii acesteia.

 

​LIVRAREA PRODUSELOR

Ideilecristinei.ro va pune la dispozitie livrarea prin curierat, calcul costului fiind realizat in functie de greutate . Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON

RETURUL PRODUSELOR

In cazul in care produsul comandat nu corespunde prezentarii sau prezinta defecte de fabricatie, puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea lui si a contravalorii lui in termen de 30 de zile din momentul in care l-ati primit. Aceasta solicitare trebuie transmisa prin e-mail la adresa criador.decor@gmail.com.

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor/a ultimului produs. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail. 

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Toate sumele aferente produselor returnate se ramburseaza prin transfer bancar in contul furnizat de dumneavoastra.

Returul produselor se va face la unul din depozitele noastre mentionat in emailul de confirmare a inregistrarii returului dvs, primit ca reply la emailul dvs , fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 30 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 30 zile.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Produsul poate fi returnat numai daca este in aceleasi conditii in care a fost primit, in ambalajul original, nu este deteriorat si nu prezinta semne de uzura.

Contact:

email: criador.decor@gmail.com

Tel : 0724 05 37 47

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Pinterest Clean

Created with Wix.com